Box It Out

Embrace the boxer in you

 

Heels off, gloves on

Heels off, gloves on is een op maat gemaakt laagdrempelig training progamma binnen Box it Out, voor vrouwen die graag kennis willen maken met recreatieve boksen zonder te hoeven sparren. 

Box it out wil vrouwen de kans bieden om een toffe sport te doen in een vrouwvriendelijke omgeving. Training van en door een vrouw met andere vrouwen. Wij willen zo een band creëren en een veilige plek waar vrouwen hun kracht kunnen ontdekken en daar buiten de training om in kunnen blijven staan en natuurlijk als algehele resultaat om de fysieke kracht en conditie te verbeteren. Het omzetten van negatieve energie in positieve energie en ze het prachtige gevoel te laten ervaren dat ze iets voor hun zelf doen en hebben bereikt. 

Het gaat niet alleen om het fysieke aspect sporten, zeker ook om ook de geest te voeden wat leidt tot meer eigenwaarde en zelfvertrouwen en zeg nu zelf een vrouw die zich goed voelt bereikt een hoop!

Business Boxing
__________________________________________________________________________________

Om een betere balans te creëren tussen werk, het gezin en vrije tijd  is tegenwoordig nog meer een uitdaging.

In antwoord hierop is er een toenemende trend naar voren gekomen, dat bedrijven tijdens werkuren interne trainingssessies aanbiedt om de fitheid en het welzijn van personeel aan te moedigen. Door het verhogen van het team functionaliteit en de productiviteit van de organisatie, wordt het ziekteverzuim verlaagd en de werkprestaties verhoogd, ook verbetert het de teamcohesie tussen de collega onderling. Workplace-sport speelt een belangrijke rol bij het fysiek en mentaal gezond houden van mensen, het personeel en het verbeteren van de productiviteit en zo de winst gevend van het bedrijf.

Dit alles is geen onbekend gegeven en daarom biedt Box it out, Business Boxing, een traject, speciaal gemaakt voor bedrijven en ondernemers. 

Sinds 2016 biedt Box it Out met succes groepstrainingen en boksclinics aan. Onze missie is om ‘The noble art of self defense’ toegankelijk te maken voor iedereen. 

De clinic duurt maximaal twee uur. Om deel te nemen, is ervaring met het boksen niet vereist. Teamgeest en nieuwsgierigheid is meer dan voldoende om een ​​geweldige ervaring te hebben.

Waar bestaat de clinic uit:

  • tot 2 uur cardio-, kracht- en bokstechniek training voor alle niveau’s

  • Het leren toepassen van uitdelen, incasseren, doorzetten en grenzen stellen op alle aspecten van werk en/of privé leven.

  • Een goed moment voor jezelf.