Welkom bij Box it Out “Boksen voor iedereen” 

Wil je boksen in Den Haag / Voorburg? Maar kun je geen leuke boksschool vinden? Of vind je het spannend om de eerste stap te zetten? Kom kijken bij Box it out, de boksschool waar iedereen welkom is. Meld je aan voor een gratis proefles. 

Sinds 2016 biedt Box it Out groepstrainingen en boksclinics aan op verschillende locaties in Den Haag en Voorburg. 

Vanaf september 2019 hebben wij een fijne, vaste plek gevonden aan de Anna van Hannoverstraat 4 ter Den Haag.
Hier hebben we alle ruimte om in groepsverband te werken aan kracht, techniek, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen.
Onze missie: ‘The noble art of self-defence’ toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, niveau of achtergrond.
Onze lessen gemengd boksen zijn voor iedereen toegankelijk.
Box it out biedt echter ook speciale groepslessen aan voor bedrijven de zogenoemde
Business Boxing en Boks als middel.

Gemengd Boksen 


Boksen is voor iedereen. Ons doel is om recreatief boksen toegankelijk te maken voor mensen, jong en oud. Dat zie je ook terug in onze lessen Gemengd Boksen. Zo train je in een gemengde groep, maar altijd met gelijkgestemden in een veilige omgeving.

Of je nou sportief bent of nog nooit gesport hebt, je bent welkom en wij weten zeker dat jij je bij ons op je gemak voelt.
Iedereen traint op zijn/haar niveau. 
Meld je hier voor een gratis proefles. 


Business Boxing

Bedrijven die willen investeren in de gezondheid van hun werknemers, kunnen ook bij ons terecht.
De Box it out
boxing workshop is speciaal voor bedrijven. 

Gezonde, productieve medewerkers vormen de basis waarop een gezond bedrijf kan bouwen. Dat is niet alleen simpele logica, maar wordt ook volop ondersteund door de statistieken. Zo laat onderzoek van TNO zien dat sportende medewerkers minder vaak en vooral korter verzuimen dan hun niet-sportende collega’s. 

Boksen met collega’s, sla meerdere vliegen in 1 klap! Naast het sportieve aspect zorgt onze boxing workshop ook voor meer motivatie op de werkvloer, een stijging van de productiviteit en een hechter team. Als uw mensen samen boksen, leren ze elkaar op een andere manier kennen. De stemming in uw team zal beter worden. Het team zal hechter zijn. Ze zullen meer voor elkaar over hebben en dus ook voor het bedrijf. Boksen verbindt!

Een internationaal team? Geen probleem. Naast in het Nederlands geven wij les in het Engels en Italiaans. Vraag een offerte aan.

Bokstherapie


Wij zetten boksen in als middel om problemen en blokkades te lijf te gaan. Heb je het gevoel vast te zitten? Of zou je graag wat steviger in je schoenen staan? Boksen als middel is een laagdrempelige manier om hiermee aan de slag te gaan.
Onze gecertificeerde
boks counselor gaat eerst met je in gesprek om samen te bekijken wat je behoeften zijn en waar je grenzen liggen. We zoeken die grenzen op, zonder daar ooit overheen te gaan. Boksen als middel is een veilige manier om jezelf fysiek en mentaal uit te dagen en jezelf beter te leren kennen. 

Stuur ons een berichtje, dan neemt onze boks counselor contact met je op voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking. 

 Parkinson Boksen
Parkinson is een ingewikkelde ziekte die voor een groot deel komt door een tekort aan de stof dopamine. Regelmatig sporten

zou het verlies hieraan waarschijnlijk kunnen afremmen en helpt het om nieuwe dopamine aan te maken.
Bokstraining werkt zo goed omdat zowel de coördinatie, flexibiliteit, snelheid en de balans wordt getraind. Het helpt verder om spiermassa op te bouwen en je spraak te versterken en het uitvoeren van dubbeltaken, aldus de nederlandse Parkinson vereniging.
Met een aangepaste training, geschikt voor mensen met Parkinson, biedt Box it Out in een veilige en laagdrempelige omgeving Parkinson Boksles. Onze Parkinson Boksen coach is gecertificeerd en geregistreerd bij de Nederlandse boksbond. 
Meld je hier voor een gratis proefles.


Weerbaarheidscursus voor scholen
Er is een boel bereikt, maar nog een wereld te winnen. Helaas hebben onze kinderen

nog te vaak te maken met respectloos gedrag en geweld. Hierdoor voelt het op school en op straat, soms onveilig. 

Wil je meer zelfvertrouwen  en verdedigingstechnieken leren aanbieden aan jouw studented? 
Dan is onze weerbaarheidscursus just what you need! 
Neem contact met ons voor een vrijblijfende offerta.